یک نوع روش پخت ماهی در چین است که ماهی زنده را از آب گرفته و سر آن را با یک دستمال تر می‌گیرند تا نمیرد. سپس به سرعت گوشت بدنش را قطعه قطعه کرده و در روغن سرخ می‌کنند. در این روش، ماهی در حالی سرو می‌شود که هنوز زنده است. دراین روش پخت ماهی توسط بسیاری از کشورها ممنوع اعلام شده است.

 یک نوع روش پخت ماهی در چین است که ماهی زنده را از آب گرفته و سر آن را با یک دستمال تر می‌گیرند تا نمیرد. سپس به سرعت گوشت بدنش را قطعه قطعه کرده و در روغن سرخ می‌کنند. در این روش، ماهی در حالی سرو می‌شود که هنوز زنده است. دراین روش پخت ماهی توسط بسیاری از کشورها ممنوع اعلام شده است. 
 

عکس/ زنده‌شدن ماهی در ظرف غذای یک چینی

عکس/ زنده‌شدن ماهی در ظرف غذای یک چینی

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه